אחרי המשחק הקודם של נבחרת הולנד ביום רביעי, אז הפסידו הכתומים 0:3 בהרכב משני לנבחרת ספרד, הבטיח מאמן הנבחרת ההולנדית קור פוט משחק אחר לגמרי מול האיטלקים: "ההרכב שיעלה הוא הרבה דומה לזה ששיחק מול גרמניה ורוסיה". ובהחלט, בשני המשחקים הראשונים נראו ההולנדים כמו נבחרת מסוכנת במיוחד, אולי הטובה ביותר בטורניר – הבקיעו שמונה שערים, הפגינו משחק התקפי נפלא וגם אופי חזק, במיוחד בניצחון בדקה ה-90 על גרמניה 2:3.
אבל האיטלקים שמולם היא קבוצה עם לא פחות אופי – שהצליחה לחזור מפיגור אליו נקלעה בתוספת הזמן מול נורבגיה, כדי להבטיח את המקום הראשון בבית א'. האזוריני עדיין לא הפסידו עדיין באליפות הזו וספגו רק שער אחד, גם הוא מפנדל, והם ינסו להמשיך את הרצף הנפלא הזה גם הערב. דביס מנג'יה, המאמן האיטלקי דיבר במסיבת העיתונאים לפני המשחק על מה שהיה רוצה לראות מהשחקנים שלו הערב: "מה שהכי חשוב לי מהשחקנים שלי זה שהם יתנו את כל מה שיש להם על המגרש".
אתם מוזמנים לעקוב אחרינו כאן בידיעה, בפיד הטוויטר שלנו – IFAEURO2013 וכמובן לצייץ ולהתעדכן עם ההשטאג #U21EURO
הרכבים:
איטליה: פרנצ'סקו בארדי, ג'יוליו דונאטי, לוקה קלדירולה, מתאו ביאנקטי, וסקו רג'יני, אלסנדרו פלורנצי, מרקו וראטי, פאוסטו רוסי, לורנצו אינסיניה, צ'ירו אימובילה (מנולו גביאדיני 65), פביו בוריני
הולנד: ירואן זוט, ריקרדו ואן ריין, סטפן דה וריי, ברונו מרטינס אינדי, דיילי בלינד, מרקו ואן חינקל, קווין סטרוטמן, ג'ורג'יניו ויינאלדום, אדם מאהר, אולה ג'ון (ממפיס דפאיי 69), לוק דה יונג